Warning: file(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_body.php on line 102 Warning: file(): Failed to enable crypto in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_body.php on line 102 Warning: file(http://kucharka.cbmonitor.cz/reklama/1/banner1.html): failed to open stream: operation failed in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_body.php on line 102 Warning: implode(): Argument must be an array in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_body.php on line 102
Československý PMR Cup
  FOTOGALÉRIA

Československý PMR Cup - česky   Československý PMR Cup - po slovensky










  Úvodná stránka a výsledky   PMR Frekvencie   Hláskovacie tabuľky   Nájdi lokátor / miesto   Lokátorová mapa ČR a SR




Propozície PMR Cupu na rok 2019



     Žán Braník a CB Monitor zastúpený Dragonom Praha vyhlasujú 11.ročník celoročnej súťaže Československý PMR Cup. Je určená všetkým majiteľom a prevádzkovateľom PMR staníc vysielajúcich v pásme 446 MHz.






Propozície PMR Cupu na rok 2019


1.Začiatok súťaže je 1.januára a súťaž končí 31.decembra
2.Súťaže sa môže zúčastniť jednotlivec alebo skupina zo Slovenskej alebo Českej republiky.
3.Do súťaže nie je nutné sa vopred prihlasovať a nevyberá sa žiadne štartovné.
4.Každý súťažiaci je povinný dodržiavať platné Všeobecné oprávnenie pre pásmo PMR . Porušenie Všeobecného oprávnenia je dôvodom pre vylúčenie súťažiaceho z aktuálneho ročníka PMR Cupu a anulovanie jeho doterajších výsledkov v aktuálnom ročníku súťaže.
5.Každý súťažiaci si zvolí ľubovoľný unikátny volací znak (napríklad Expedícia Kopeček alebo Jarda Drôt), ktorý nesmie v priebehu celéhoroku zmeniť.
6.Do súťaže je prijatý len jeden súťažný výsledok (denník) mesačne.
7.Maximálna dĺžka jedného súťažného štartu je 24 hodín.
8.Súťažiaci môže počas súťažného vysielania zmeniť svoje vysielacie QTH.
9.Súťažiaci môže nadviazať iba jedno spojenie s jednou protistanicou z jedného lokátora. Súťažiaci môže ale znovu nadviazať ďalšie spojenie s rovnakou protistanicou, ak on sám alebo prostistanica zmení lokátor.
10.Súťažiaci posiela denníky (stačí adresa verejne dostupnej webovej stránky, kde je denník uložený) a hlásenie , ktoré bude obsahovať:
- všetky miesta (QTH) a lokátory, z ktorých súťažiaci v priebehu štartu vysielal
- počet uskutočnených spojení
- súčet km (spojenie uskutočnené s dPMR sa počíta počet km x 2)
- km najdlhšie spojenie + s akou proti stanicou a na aké QTH + lokátor bolo najdlhšie spojenie nadviazané.
11.Hlásenie je potrebné poslať na email usporiadateľa (pmrcup@email.cz) najneskôr do 5 dňa nasledujúceho mesiaca.
12.Výsledok (vzdialenosti) sa vypočíta pomocou programu na stránkach cbpmr.cz
13.V prípade sťažnosti alebo pochybnosti o platnosti spojenia (najlepšie e-mailom) rozhodne usporiadateľ najdlhšie do 15 kalendárnych dní od prijatia. Rozhodnutie i s textom sťažnosti (alebo pochybnosti o platnosti spojení) bude zverejnené na webe PMR Cupu. Toto rozhodnutie je konečné a nepripúšťa ďalšiu diskusiu.
14.Jednotlivé mesačné výsledky, priebežné a konečné poradie PMR Cupu budú zverejnené na stránkach PMR Cupu .






Diskuse a dotazy:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.



Ďalšie PMR akcie a súťaže
PMR Kopce
Táto súťaž je určená všetkým majiteľom občianskych staníc pracujúcich v pásme PMR446, ktorí radi organizujú výlety na vrcholky kopcov či hôr na území Slovenskej i Českej republiky.



Warning: file(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_bott.php on line 29 Warning: file(): Failed to enable crypto in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_bott.php on line 29 Warning: file(http://pmrcup.cbmonitor.cz/_getCal.php): failed to open stream: operation failed in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_bott.php on line 29 Warning: implode(): Argument must be an array in /home/webhosting/cbmonitor.net/html/pmrcup/_html_bott.php on line 29



©2024 CBMonitor.cz     CB Monitor nezodpovedá za škody v dôsledku použitia tu zverejnených návodov na akúkoľvek úpravu rádiostaníc.